Versnellingsbak Classic Mini

Versnellingsbak Classic Mini

Versnellingsbak

Wanneer uw versnellingsbak versleten of kapot is en u wilt deze zo snel mogelijk zonder verdere aanpassingen weer met een frisse bak wilt rijden, dan is deze bak ideaal en betaalbaar. U ruilt uw eigen versnellingsbak bij ons in en wij voorzien u direct van een gereviseerde. Veel gehoorde klachten zijn: kraken bij het (terug) schakelen, gierend geluid tijdens het rijden, zwaar schakelen door de vrij en aandrijfspeling (lijkt alsof de motor lost staat). Dit is vele malen verstandiger dan het inbouwen van een andere gebruikte versnellingsbak waarvan de status onbekend is.

Revisie

De bak wordt volledig gedemonteerd en chemisch gereinigd. Alle delen worden gecontroleerd en nagekeken op speling en slijtage. Zijn er delen als tandwielen, schakel-vorken en dergelijke niet meer in orde, dan worden deze vervangen. Vervolgens wordt de versnellingsbak opgebouwd en voorzien van nieuwe lagers, synchromeshringen, keerringen en pakkingen.
De eindoverbrenging is in principe dezelfde als die u inruilt, tegen meerprijs is deze te vervangen voor een verhouding naar keuze.

Wij leveren een A of A+ rod change versnellingsbak voor: € 1205,– Incl. BTW*
Wij leveren een 4 syncho remote versnellingsbak voor: € 1490,– Incl. BTW*

* Op basis van inruil van uw eigen versnellingsbak, verkrijgbaar in A, A+ en 4synchro remote type(staartbak). Foto is indicatief en kan afwijken.

Categories: