Ons Team

Bert

Bert van Leeuwen

Bert studeerde aan de TH Rijswijk en rondde vervolgens de masteropleiding werktuigbouwkunde aan de TU in Delft af. Van 2009 t/m 2015 werkte hij in de ontwikkeling van Turbocharger bij Mitsubishi in Almere. Sinds 2016 is Bert mede-eigenaar geworden van Ben van Leeuwen Autotechniek. Bert was echter in zijn vroege jeugd al bezig met de klassieke Mini en is zeer deskundig op het gebied van de allereerste Mini’s vanaf 1959.
Momenteel is Bert verantwoordelijk voor de werkplaats en doet zelf vooral de technisch meer uitdagende klussen zoals motor/versnellingsbak revisie. Bert is ook APK keurmeester.

Tom

Tom van Leeuwen

Tom studeerde elektrotechniek aan de TU in Delft. Na zijn afstuderen in 2011 is hij aan het werk gegaan bij Technolution en werkte hij onder andere aan de elektronica van een lithografiemachine voor de semiconductor industrie. Sinds 2016 is Tom (parttime) mede eigenaar geworden van Ben van Leeuwen Autotechniek.
Momenteel is Tom is o.a. verantwoordelijk voor het verhelpen van elektronische storingen van de Mini’s, retrofits etc. Hij is ook verantwoordelijk voor het computernetwerk en de website.

Ben

Ben van Leeuwen

Ben heeft na jarenlange Mini hobby (met o.a. deelname aan de rally cross in Valkenswaard) in 1979 besloten om een eigen bedrijf te beginnen. Zijn werktuigbouwkunde opleiding bleek een goede basis voor het bedrijf. In 1990 besloten Ben en Tiny alleen nog Mini’s te gaan doen en dit bleek een goede zet.
Momenteel is Ben o.a. medeverantwoordelijk voor auto in- en verkoop, beheert de gebouwen en de inventaris. Ben was APK keurmeester vanaf de eerste dag dat de APK in 1986 werd ingevoerd.

Tiny

Tiny van Leeuwen

Tiny heeft wis- en natuurkunde gestudeerd en heeft 10 jaar wiskundeles gegeven op een middelbare school. Na de kennismaking met Ben is ze meteen begonnen met de financiële administratie, en werd in 1995 mede-eigenaar van het bedrijf. Na allerlei zeer uiteenlopende werkzaamheden binnen het bedrijf uitgevoerd te hebben is Tiny nu verantwoordelijk voor de financiën en de administratie. Ook houdt ze zich bezig met het beheren van het magazijn met classic Mini-onderdelen, en assisteert ze regelmatig op de receptie.

Jaques

Lex van der Werff

Lex heeft altijd al grote passie gehad voor auto’s. Hij studeerde daarom ook Autotechniek aan de HTS in Arnhem. Na zijn afstuderen in 2006 heeft hij bijna 8 jaar gewerkt in de leasebranche als lease-adviseur. Daarna heeft hij gewerkt als Productspecialist bij DAT Nederland waar hij een grote bijdrage heeft bij het opzetten van een tweede schadecalculatiesysteem in Nederland.

U kunt Lex aan de telefoon verwachten maar ook op de receptie. Daarnaast houdt Lex zich bezig met in- en verkoop van de auto’s.

Thomas

Thomas Lek

Thomas heeft zijn opleiding tot 1e monteur in het leger gehad, echter na 12 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Gelukkig heeft Thomas niet alleen ervaring met leger voertuigen maar zeer zeker ook met personenauto’s door zijn jarenlange hobby. Zijn grote diversiteit in opleiding en nu ook door de ervaring in ons bedrijf maakt hem een zeer bekwaam monteur. Thomas is ook APK keurmeester.

Sjon

Sjon Hassing

Sjon is voor het eerst bij ons komen werken in 1987 als leerling automonteur. Al snel bleek hij een vlotte leerling en is daarna uitgegroeid, denken wij, tot de beste automonteur voor de klassieke Mini in Nederland.

Omdat hij op een gegeven moment toch wat afwisseling miste is Sjon (na 16 jaar bij ons) allround vrachtwagenchauffeur geworden en heeft daarnaast ook bij andere autobedrijven gewerkt.
Nu werkt hij echter al weer een aantal jaren opnieuw bij ons en is hij behalve een uitstekende monteur voor de klassieke Mini ook iemand die met plezier en deskundig aan de New Mini werkt.

Jaques

Jacques Rebel

Jacques doet al het werk wat niet tot het ‘normale’ monteurswerk behoort. Hij houdt zich vooral bezig met het herstellen van open daken,  panorama-daken, cabrio-daken  e.d. Hij helpt ook bij het onderhoud van de gebouwen.
Jacques was ook privé jarenlang met Mini’s (en andere Britse en Amerikaanse auto’s) voor hij hier kwam werken. “Vooral de afwisseling maakt het leuk” aldus Jacques

Han

Han Trompert

Han is een echte autoliefhebber. Hij is opgeleid tot 1e monteur met APK voor vrachtwagens én personenwagens, en werkt nu met heel veel plezier al weer een aantal jaren bij ons aan Mini’s. Hij vindt het een uitdaging om zich zodanig te specialiseren dat hij alles van het merk weet.