Ons Team

Ben

Ben van Leeuwen

Ben heeft na jarenlange Mini hobby (met o.a. deelname aan de rally cross in Valkenswaard) in 1979 besloten voor zichzelf te beginnen. Zijn werktuigbouwkunde opleiding bleek een goede basis voor het bedrijf. In 1990 besloten Ben en Tiny alleen nog Mini’s te gaan doen en dit bleek een goed zet.
Momenteel is Ben o.a. verantwoordelijk voor auto in- en verkoop, beheert de gebouwen en de inventaris. Ben is al APK keurmeester vanaf de eerste dag dat de APK in 1986 werd ingevoerd.

Tiny

Tiny van Leeuwen

Tiny heeft wis- en natuurkunde gestudeerd en heeft 10 jaar wiskundeles gegeven op een middelbare school. Na de kennismaking met Ben is ze meteen begonnen met de financiële administratie, en werd in 1995 mede-eigenaar van het bedrijf. Momenteel houdt Tiny zich bezig met financiële en administratieve taken, de receptie, de planning en is (mede)verantwoordelijk voor het magazijn.

Bert

Bert van Leeuwen

Bert studeerde aan de TH Rijswijk en rondde vervolgens de masteropleiding werktuigbouwkunde aan de TU in Delft af. Van 2009 t/m 2015 werkte hij in de ontwikkeling van Turbocharger bij Mitsubishi in Almere. Sinds 2016 is Bert mede-eigenaar geworden van Ben van Leeuwen Autotechniek. Bert was echter in zijn vroege jeugd al bezig met de klassieke Mini en is zeer deskundig geworden op het gebied van de allereerste Mini’s vanaf 1959.
Momenteel is Bert verantwoordelijk voor de werkplaats en doet zelf vooral de technisch meer uitdagende klussen zoals motor/versnellingsbak revisie. Ook is Bert APK keurmeester.

Tom

Tom van Leeuwen

Tom studeerde elektrotechniek aan de TU in Delft. Na zijn afstuderen in 2011 is hij aan het werk gegaan bij Technolution en werkte hij onder andere aan de elektronica van een lithografiemachine voor de semiconductor industrie. Sinds 2016 is Tom (parttime) mede eigenaar geworden van Ben van Leeuwen Autotechniek.
Momenteel is Tom is verantwoordelijk voor de elektronische storingen van de Mini’s, retrofits en systeembeheer. Tom heeft ook deze nieuwe website gebouwd.

Jaques

Jacques Rebel

Jacques doet al het werk wat niet tot het ‘normale’ monteurswerk behoort. Hij houdt zich vooral bezig de klassieke Mini, tectyleren, open daken e.d. Jacques is ook privé al jaren lang met Mini’s (en andere Britse en Amerikaanse auto’s) bezig voor hij hier kwam werken. “Vooral de afwisseling maakt het leuk” aldus Jacques

Thomas

Thomas Lek

Thomas heeft zijn opleiding tot 1e monteur in het leger gehad, echter na 12 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Gelukkig heeft Thomas niet alleen ervaring met leger voertuigen maar zeer zeker ook met personenauto’s door zijn jarenlange hobby. Zijn grote diversiteit in opleiding en ervaring maakt hem een zeer bekwaam monteur. Thomas is ook APK keurmeester.

Han

Han Trompert

Han is een echte autoliefhebber. Hij is opgeleid tot 1e monteur met APK voor vrachtwagens, maar werkt nu met heel veel plezier bij ons aan Mini’s. Hij vindt het een uitdaging om zich zodanig te specialiseren dat hij snel alles van het merk weet.