Showroom

Museum

Mini’s

In onze showroom vindt u uitsluitend Mini’s. Uiteraard zijn er 2 categorieën: de Classic Mini (van 1959 tot 2001) en de New MINI (van 2001 tot heden).

Classic Mini

Van de Classic Mini bestaan er heel veel varianten. Helaas is het niet mogelijk om er van alle types één te hebben. Bovendien wisselt de voorraad. Wat u zeker altijd kunt aantreffen is een aantal in nieuwstaat verkerende (of echte nieuwe!) Mini’s van 1997 tot 2000, de zogenaamde MultiPoint Injectie Mini’s (MPi).

Verder vindt u er onder meer de volgende zeer zeldzame modellen: Morris Cooper S Mk1, Mini Pick-Up, Mini VAN, Austin Countryman, Mini Clubman1275 GT, Riley Elf, Austin Cooper 1000 Mk2, Rover Mini Cabriolet, diverse Innocenti’s en vele andere.

Ook vindt u er aantal unieke exemplaren waarvan er maar één of enkele gemaakt zijn: Mini Vtec, Mini Domino Pimlico, Mini Cabrioni met elektrische kap, een getransformeerde Mini VAN, en een Mini in politie uitvoering.

New Mini

Van de New Mini bestaan er ook vele varianten. De voorraad wisselt, en we hebben altijd diverse uitvoeringen op voorraad, maar u zult altijd een flink aantal Mini Clubman’s aantreffen. We richten ons met name op Mini’s vanaf 2007 met een kilometerstand tot 100.000 km, maar er kunnen ook andere exemplaren te koop aangeboden worden.

Bekijk de actuele voorraad Mini’s