Cabriodak reparatie

Cabriodak reparatie

Als specialist zorgen wij ervoor dat we alle aspecten van uw MINI kunnen onderhouden en repareren. Niet alleen motorisch of elektronisch problemen, maar ook problemen met het cabriodak kunnen wij oplossen.

Kap vervangen

Op de lange termijn wordt een stoffen cabriodak vaak lelijk, en soms verslijt hij zelfs zo ernstig dat hij kan gaan lekken. Voor de eerste generatie MINI cabrio, de R52, hebben we de originele zwarte kapstof met glazen verwarmde achterruit nieuw op voorraad. Deze kunnen we vervangen vanaf € 2450,- incl. BTW en montage.

Voor de nieuwere generaties kunt u contact met ons opnemen.

Problemen oplossen

Bij alle MINIs kunnen we problemen met het dak diagnosticeren en herstellen. De elektrische daken van de MINIs hebben een groot aantal sensoren en schakelaars die allemaal goed moeten functioneren voordat het dak open of dicht gaat. Daarnaast moet het zonnedak, dat bediend wordt door mechanische kabels met een motortje goed functioneren voordat het hydraulisch systeem zijn werk kan doen. Door gebruik te maken van onze geavanceerde uitleesapparatuur, kennis en ervaring kunnen wij snel zien welk deel van het systeem ervoor zorgt dat het dak niet functioneert.

Kofferbakplank controleren

Wil uw cabrio dak niet open gaan, controleer dan eerst of de plank in de kofferbak goed op zijn plek zit. Deze plank kan in meerdere posities zitten, maar alleen als hij in de lage positie zit kan het dak open. De details verschillen wel per type, raadpleeg daarom altijd de instructiehandleiding van uw MINI.

Wilt u uw da laten repareren of vervangen, neem dan contact met ons op. Bel 0172-573478 of stuur een e-mail naar info@benvanleeuwen.com

Categories: